Om oss

En kunnig och erfaren juristfirma i Göteborg

Vi erbjuder juridisk rådgivning och biträde inom en rad affärsjuridiska områden, bland annat entreprenadrätt och fordringsrätt. Mer information om våra olika juridiska områden.

Vi är baserade i centrala Göteborg och tar emot uppdrag från företag och privatpersoner i främst västra Sverige, men vi har även klienter i andra delar av landet.

Klientens intressen är alltid i viktigast för oss. Därför får du alltid veta allt relevant om det juridiska förloppet, oavsett om det handlar om att sätta upp ett avtal, en fordringstvist eller ett kontraktsbrott. Vi arbetar alltid hårt och håller dig kontinuerligt uppdaterad om alla detaljer i ditt fall. Anlitar du oss så kommer du garanterat att få den rådgivning och det biträde du behöver.

Entreprenadjuridik Göteborg

Ett stort och föränderligt område

Vad krävs av en riktigt bra affärsjurist? Området är stort, snårigt med mycket regler och förordningar och rör sig ständigt. Det gör att djupa juridiska kunskaper och lång erfarenhet av många olika områden är av största vikt. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt för att vara "up to date" inom det affärsjuridiska området. Lyhördhet, inlevelseförmåga, arbetsmoral och lojalitet är andra mycket centrala egenskaper i vårt yrke. Det handlar om att förstå klienten på djupet för att kunna hjälpa till på bästa sätt.

Vi sätter alltid mänskliga egenskaper mycket högt – att vara jurist är att vara en medmänniska i stunder som ofta är svåra och ansträngande.

Du ska känna dig trygg hos oss

Som klient hos oss ska du alltid känna dig trygg med att vi arbetar för att hitta snabba och effektiva lösningar som kan hjälpa dig. Vi leder dig genom hela den affärsjuridiska processen – från första förhandlingen till det att sista avtalet är undertecknat. Domstolstvist? Vi har erfarenhet av tvistemål och gör allt vi kan för att nå fram till ett så tillfredsställande resultat som möjligt.

För att kunna erbjuda rätt kunskap till rätt klient har vi medarbetare olika specialkompetenser och vårt team kan variera från fall till fall. Tillsammans hittar vi de juridiska lösningarna för din verksamhet – alltid med stort engagemang, affärsfokus och förståelse för de utmaningar som affärslivet innebär.

Är du i behov av kunnigt och erfaret affärsjuridiskt stöd? Välkommen att kontakta oss på Vestra jurister!

 

Kompetent och lyhört affärsjuridiskt stöd